Malzemeler:
- 1 kilo kemiksiz kuzu kuşbaşı
- 4 adet domates
- 4 adet sivri biber
- 3 adet kuru soğan
- 1 su bardağı bezelye
- 500 gr mantar
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı rende kaşar
- 1 paket krema
Yapılışı:
- Etler az miktarda sıvı yağda suyunu çekene kadar kavrulur.
- Ayrı bir yerde yemeklik doğranmış soğanlar sıvı yağda kavrulur.
- İnce kıyılmış sivri biberler eklenir.
- Doğranmış ve kıyılmış mantarlar katılır
- Küp doğranmış domatesler eklenir.
- 5 dk sonra kavrulan etler katılır.
- Etler yumuşadıktan sonra ocağın altı kapatılır.
- Baharatlar katılır ve karışım borcama dökülür.
- Üzerine krema ve bezelye dökülür.
- En üstüne kaşar rendelenip 180 derecede pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder